Reviews

Ouders meisje 11 jaar

Onze dochter 11 jaar was onzeker en liep snel vast. Ze moest bij het kennismakingsgesprek huilen! Waarom: Eindelijk iemand die haar begreep en die iemand is Miriam! Wat een warm en betrokken persoon, een echte verbinder is Miriam. Creatief, begrijpelijk en visueel de informatie samengebracht.

Onze dochter heeft zich gezien gevoeld en Miriam heeft haar zichzelf ook laten zien en begrijpen. Ze liep snel vast in haar hoofd maar voelde van alles. Nu kan ze deze gevoelens plaatsen en situaties en gebeurtenissen loslaten! Ook wij als ouders hebben door Miriam anders leren kijken en handelen naar onze dochter. En jeetje wat gaat het goed met haar!! Zo dankbaar en wat een klik hebben die tweeūüėć!

Ouders jongen 13 jaar

Bij Miriam viel onze zoon meteen in een warm bad. Hij zat in het begin totaal niet lekker in zijn vel, maar met de juiste handvatten zagen we snel verandering. Zijn rugzak zit nu vol met mooie tips, ophelderingen, handvatten en een goede routekaart.

Miriam ontzettend bedankt voor jouw hulp, warmte en geborgenheid…..we hebben onze vrolijke zoon weer terug!

 

Ouders meisje 13 jaar

Voor onze dochter waren we opzoek naar iemand die haar kon helpen meer zelfvertrouwen te krijgen en te leren voor zichzelf op te komen. Na een telefonische kennismaking had ik direct het gevoel dat Miriam een goede match zou zijn met onze dochter. En dat was ook zo!

Dankzij de gesprekken en afwisselende oefeningen heeft onze dochter een heel mooi en positief beeld van zichzelf gekregen. Ze herkent bepaalde situaties beter en past goed toe wat ze geleerd heeft tijdens de sessies bij Miriam.

Het is super fijn dat Miriam zo toegankelijk is, voor pubers is het soms best lastig om open te zijn. Onze dochter voelde zich hierdoor erg op haar gemak.

We zijn erg blij en dankbaar dat we bij Miriam terecht zijn gekomen! Wat een mooie basis om mee verder te gaan!

Meisje 14 jaar

Voordat ik bij MIR kwam snapte ik mezelf nog niet. Ik had last van spanningen en ik was vaak overprikkeld. Ik had lichamelijke en mentale klachten en kon niet over mijn emoties praten. Ik liep vast op school.

De manier waarop we werkte paste precies bij mij en wat ik nodig had.

MIR kijkt echt naar jou!

Ik voelde me echt gezien door haar!

Ik zou MIR zeker adviseren. Ze stelt je erg op je gemak, ze oordeelt nooit, je voelt je gehoord. Bij Miriam voel je echt dat je belangrijk bent.

Miriam als persoon is super vrolijk en echt heel lief!

Meisje 17 jaar

Zoals gewoonlijk ook bij andere plekken was ik de eerste keer bij  Miriam heel zenuwachtig. Maar dat zenuwachtige gevoel was al snel weg. Miriam liet me meteen op mijn gemak voelen.

Ik kon mijn verhaal makkelijk aan haar vertellen en ze begreep me als geen ander.

Ik ben heel dankbaar voor haar hulp en dat ik haar ontmoet heb.

Miriam is echt een groot deel van mijn reis naar geluk geweest!

Vrouw 39 jaar 

Via een goede kennis kwam ik met Miriam in contact. Haar positieve benadering en duidelijk manier van communiceren is echt heel prettig.

Miriam maakte inzichtelijk wat de onderliggende oorzaak was van mijn paniekaanvallen.

Stap voor stap pakte we met EMDR therapie, cognitieve gedragstherapie, inzichtelijke gesprekken mijn probleem aan. 

Ik voel me weer sterk en heb mijn zelfvertrouwen terug! 

 

Miriam is een warm liefdevol persoon en zeer professionele therapeut. AANRADER!

Meisje 15 jaar

Ik heb eerst een sessie van 6 weken gedaan en daarna hebben we langzaam afgebouwd. Ik heb er veel aan gehad! We hadden fijne gesprekken en door oefeningen gaf ze me advies en tips die ik vervolgens ging uitoefenen in de praktijk.

Ik zou Miriam omschrijven als een vrouw die je snapt en die je echt kunt vertrouwen. Door deze therapie ben ik meer over mezelf te weten gekomen en dat heeft mij erg geholpen.

Heel erg bedankt Miriam!

Meisje 16 jaar

Ik ben bij Miriam gekomen vanwege stress en paniekaanvallen en mijn moeilijke thuissituatie. Al vanaf de eerste kennismaking voelde ik me al helemaal op mijn gemak. Miriam gaf me meteen het gevoel dat het een veilige omgeving was en dat ik haar kon vertrouwen. 

Ze heeft me heel erg geholpen met mijn paniekaanvallen. Tot op de dag van vandaag heb ik er geen last meer van.

Miriam heeft me veel geleerd over hoe ik met mijn prikkels om kan gaan. Ik ben gewoon veel meer op mijn gemak in situaties en mijn stress gevoel kan ik loslaten net zoals mijn verleden met mijn thuissituatie.

Ik ben erg dankbaar voor alle hulp en mocht het ooit nog wat slechter met me gaan dan weet ik waar ik terecht kan.

 

 

 

Vrouw 46 jaar

Mijn leven was prima, maar voelde dat ik niet mezelf was. Ik struikelde, stond op en ging weer door. Maar voelde me verdwaald. 

Verdwaald en verward door gebeurtenissen en trauma’s in mijn leven.¬†

Nadat ik het eerste gesprek met Miriam had gehad, voelde ik “dit klopt”. Miriam is een professional met een heerlijke, eerlijke menselijke benadering. Ze gaf mij tips die ik kon begrijpen en toepassen, geen moeilijke theorie√ęn.

Tijdens de EMDR voelde ik me veilig, alles mocht er zijn. Door Miriam was ik in staat op zoek te gaan naar mezelf en voelde ik weer ruimte om terug te vinden wat ik onderweg verloren was of weggestopt had. Nu kan ik volop genieten, stralen en huilen. Ik struikel soms nog, maar weet en voel wat ik dan kan en wil doen.

Dank je wel, Miriam…door jouw heb ik mijn pad weer gevonden.

 

Jongen 11 jaar

Ik had problemen op school en had zelfvertrouwen nodig.

Zo ben ik bij Miriam gekomen.

Ze was erg aardig en begreep me heel goed.

Echt een aanrader!!!!

Dank je Miriam

 

Moeder 37 jaar

Voor onze dochter op zoek gegaan voor hulp aan de hand van nare ervaringen in de basisschool tijd. Zo kwam Miriam op ons pad. Bij de eerste stap binnen hadden we al een heel goed gevoel. We voelde ons al snel op ons gemak. 

Miriam is erg kundig, kan goed naar je luisteren en weet wat je nodig hebt. Zo heeft ze onze dochter enorm geholpen met handvatten te geven hoe met situaties om te gaan. Doormiddel van EMDR therapie zijn haar nare ervaringen van de basisschool geen probleem meer. Miriam heeft haar veel gebracht en het gaat heel goed met haar.

Gaande weg was het voor mij ook erg goed dingen uit het verleden (die ver weg gestopt waren) op te lossen en de druk ervan af te halen. Dit heeft ze gedaan met EMDR therapie. Dit heb ik als heel fijn ervaren.

Miriam is een super lieve, betrouwbare vrouw. Die ook in is voor een grapje waardoor je helemaal jezelf kan zijn. Ik ben dan ook heel dankbaar dat ze op ons pad gekomen is.

Meisje 11 jaar

Het was fijn bij Miriam. We deden opdrachten om me sterk te maken en mijn zelfvertrouwen te vergroten. Ik kwam bij Miriam omdat ik het lastig had op school. Ik paste mezelf veel aan om erbij te horen en dat maakte me heel onzeker.

Miriam is echt heel leuk ze luistert goed en lacht heel veel. Ze was altijd heel vrolijk. Nu ik klaar ben bij Miriam voel ik me weer veilig en fijn.

Dankjewel MIR!

Meisje 13 jaar

Ik startte bij Miriam omdat ik iets in het verleden heb meegemaakt waardoor ik mijn zelfvertrouwen helemaal kwijtgeraakt was. Ik dacht over alles na. Ik wist niet goed hoe het bij Miriam zou zijn en dat vond ik wel spannend in het begin. Maar ik vond het heel fijn en heb heel veel geleerd over mezelf en voor mezelf. Miriam is heel aardig en ik voelde me altijd heel fijn bij haar. Het heeft me heel erg geholpen en ik heb mijn zelfvertrouwen weer terug en weet nu precies hoe ik met dingen om moet gaan.

Meisje 17 jaar

Ik ben bij Miriam gekomen omdat ik last had van een angststoornis en vliegangst. Ik ben super blij met hoe alle afspraken zijn gelopen. Ik heb geleerd met mijn angsten om te gaan zo goed dat ik soms niet meer kan voelen hoe het eerst was. Ik heb weer zin om te vliegen en op vakantie te gaan. 

Ik ben Miriam super dankbaar voor alles!!!

Meisje 13 jaar

Ik kwam bij Miriam met onzekerheid en ik voelde me niet altijd fijn. Miriam heeft me uitgelegd dat ik extra gevoelig ben voor omgevingsprikkels. Hierdoor snap ik nu waarom ik me soms voel zoals ik me dan voel en wat ik kan doen om dat te verminderen. Ook heeft ze me geholpen met mijn onzekerheid. Door de therapie voel ik me meer op mijn gemak bij andere mensen. 

Miriam is een hele aardige behulpzame vrouw. Dankjewel Miriam!

 

Jongen 16 jaar

Ik zat al een periode niet lekker in mijn vel. Op school ging het niet goed en ik dacht dat ik alles fout deed waardoor mijn gedrag alleen maar verergerde. Bij Miriam heb ik echt ontdekt wie ik ben en wat belangrijk voor mij is. Ik was altijd zo bezig met goed te willen zijn voor andere waardoor ik uiteindelijk helemaal mezelf vergat. Ik luister nu veel beter naar mezelf en ben trots op mezelf. Op school en thuis gaat het ook weer goed.

Miriam is echt TOP!

Dochter 9 jaar

Toen we merkten dat onze dochter steeds meer met zichzelf in de knoop zat, zijn we gaan kijken voor professionele hulp. We vonden de praktijk van Miriam en na een fijn eerste telefoongesprek zijn we met onze dochter op kennismaking geweest.

De praktijk is heel fijn en we zagen dat onze dochter een goede klik had met Miriam.

De samenwerking met ons als ouders is heel fijn geweest: er was altijd een terugkoppeling, overleg over het te volgen traject en tips voor ons als ouders.

Onze dochter ging met veel plezier naar de therapie en na korte tijd zagen we al een verschil bij haar. Ze is niet meer bang om ziek te worden of om anderen ziek te maken en we hebben weer een onbezorgd meisje die veel over zichzelf heeft geleerd. Samen hebben we nu de informatie om haar te ondersteunen. Wij zijn heel blij dat we hulp gezocht hebben en met deze uitkomst.

 

Meisje 9 jaar

Miriam heeft mij heel goed geholpen. Ik was bang om zelf ziek te worden en om anderen ziek te maken.

We hebben EMDR hiervoor gedaan. Dit was soms lastig om me op 2 dingen te focussen, maar het is gelukt. Miriam is heel aardig en betrouwbaar. Ik kon alles tegen haar zeggen en ze luisterde goed naar me.

We hebben ook nog andere onderwerpen besproken en vooral de uitleg van HSP vond ik leuk en ik begrijp nu beter wie ik ben en welke tips er voor mij zijn.

 

Ouders dochter 14  jaar

¬†Ik heb Miriam ervaren als een betrokken positieve vrouw. Vol energie! Ze nam niet alleen alle tijd voor mijn 14 jarige dochter maar had ook aandacht voor mijn “moeder-issues”. Mijn dochter en ik zijn heel wat wijzer geworden over hoog sensitiviteit. En met name de diversiteit hierin.

Bedankt voor je begeleiding!

Zoon 9 jaar

¬†We zijn blij dat we met onze zoon bij MIR terecht zijn gekomen. Onze zoon voelde zich direct op zijn gemak en had groot vertrouwen in Miriam. Een super fijne en huiselijke plek heeft zij gecre√ęerd in haar praktijk. Onze zoon zat al snel beter in zijn vel, spanning die hij ervaarde is weg en hij heeft veel geleerd. Wij als ouders hebben meer inzicht gekregen in hem!¬†

Miriam biedt warme, professionele, begeleiding! 

Dochter 7 jaar

Vanaf de eerste ontmoeting was er een klik tussen onze dochter en Miriam. Op een warme liefdevolle wijze heeft Miriam onze dochter geleerd om sociaal en emotioneel sterker in haar schoenen te staan. Met speelse oefeningen, spelletjes en soms ook wat huiswerk voor ons. We hebben de nodige handvaten gekregen om vol vertrouwen de toekomst tegemoet te gaan!

 

Meisje 14 jaar

¬†Ik kwam hier onzeker, wist niet goed wie ik was en wilde zijn. Door mijn pestverleden had ik overlevingsstrategie√ęn gemaakt die niet bij mij paste. Deze zijn nu compleet weg dankzij Miriam. Ik ben weer helemaal mezelf! Ik heb nooit het gevoel gehad dat Miriam oordeelde over mijn verhaal.¬†

   Miriam is echt een hele lieve vrouw!

Meisje 13 jaar

 Ik ben bij MIR gekomen omdat ik wat onzeker was en heel veel piekerde. Met haar hulp ben ik gegroeid en ben veel zelfverzekerder geworden. We deden oefeningen, spelletjes en ik kon heel fijn met Miriam praten. Ik kon alles tegen haar vertellen en kon haar helemaal vertrouwen. Ze is ook heel lief, grappig en snapte echt wat mij helpt.

Miriam dank je wel!

Meisje 16 jaar

Ik ben bij Miriam terechtgekomen voor EMDR via mijn huisarts. Deze therapie moest ik krijgen voor een nare ervaring. Miriam heeft me heel erg geholpen hiermee. Er was een klik en ze legde alles heel goed uit over wat we gingen doen. Ze is heel rustig en kan goed luisteren. Na 6 behandelingen/gesprekken voldoende ik me veel beter. Ik heb een heel goed en fijn gevoel overgehouden van de therapie bij Miriam. Door het veilige gevoel wat ze me gaf durfde ik alles tegen haar te zeggen. Mijn angsten en flasbacks zijn weg. Als ik nog ooit ergens mee zit kom ik zeker weer terug bij Miriam.

Zoon 6 jaar

Onze zoon had heel veel woede aanvallen. Hij zat gewoon echt niet lekker in zijn vel. Miriam had gelukkig al snel plek voor ons. Ze is naar het gedrag van onze zoon maar ook naar onze manier van aanpak gaan kijken. Gewoon heel respectvol! Hierdoor kregen we heel veel inzichten. We kregen handvaten. Miriam ontrafelde zijn gedrag. Zijn hoog gevoeligheid overprikkelde hem enorm. Samen maakte we een aanpak die voor iedereen fantastisch werkt. De sfeer in ons gezin is weer goed. En onze zoon is weer een blij ontspannen kereltje.

Meisje 19 jaar

Ik heb bij Miriam rouwbegeleiding gehad. Na een kort ziekte bed was mijn vader er ineens niet meer. Dat was heel traumatisch voor me. Ik had veel zorgen om mijn moeder en zusje. Ik voelde veel boosheid en had geen tijd om te verwerken wat er werkelijk allemaal aan de hand was. Bij Miriam kon ik helemaal mezelf zijn!

Stap voor stap heeft Miriam me geholpen met mijn rouwproces. Ze snapte echt wat helpend was. Ik voel me stukken beter. 

Miriam dank je wel ik heb heel veel aan je hulp gehad!

Meisje 15 jaar

De scheiding van mijn ouders was heftig voor mij. Door de begeleiding van Miriam heb ik geleerd om beter om te gaan met mijn emoties. En te kijken naar de dingen waar ik zelfs invloed op heb. Miriam kan heel goed luisteren. Het waren geen zware gesprekken maar gewoon heel fijn. Ze gaf hele fijne oefeningen die ik kan inzetten als ik dingen lastig vind. Dit had ik echt nodig!

Ik voel me weer goed!

Dank je wel Miriam…..

Zoon 14 jaar

Beste Miriam, dankjewel dat je mij zo goed geholpen hebt met het terugvinden van mezelf, die hulp neem ik mee voor de rest van mijn hele leven. Door jou durf ik weer mezelf te zijn en ben ik niet meer onzeker en durf ik meer.

Bedankt voor je hulp en alle goede tips!

 

Dankje!! Miriam

Dat ik mijn kind weer heb zien opbloeien!! Zonder jou was dit nooit gelukt. Ik heb mijn zoon weer terug en ben je eeuwig dankbaar hiervoor.

Jij maakt het verschil!!

Dochter 14 jaar:

MIR is echt een aanrader!

Miriam haar warme persoonlijkheid maakte dat we ons meteen op ons gemak voelde. Onze dochter heeft bij MIR snel vooruitgang geboekt. Onze dochter was onzeker en piekerde veel. Miriam ging opzoek naar de oorzaak en heeft haar geleerd hoe ze haar gedachtes anders in kan zetten. Haar negatieve zelfbeeld is er niet meer. Onze dochter heeft weer energie en geniet weer volop van alles!

 

 

Meisje 12 jaar:

Ik vond het heel fijn om bij Miriam te komen ze heeft me geholpen met mijn zelfvertrouwen en onzekerheden dit deed ze door me te leren mijn gedachtes om te zetten in helpende gedachten. Ik maak me nu minder snel druk om kleine dingen en ik ben vrolijker. Miriam heeft me in laten inzien hoe ik op mezelf kan vertrouwen met alle kwaliteiten die ik heb.

Miriam is vrolijk, lief en je kunt haar echt vertrouwen! 

Moeder 40 jaar:

De EMDR therapie en fijne gesprekken hebben me echt geholpen! Ik merkte dat ik uit mijn kind periode situaties niet goed verwerkt had. Dit wilde ik graag achter me laten zodat ik voor mijn kinderen nog een stabielere moeder ben. MIR bedankt!

Meisje 11 jaar:

Ik heb bij MIR geleerd dat ik er ook nog ben! Mijn onzekerheden los ik samen met Miriam op. Door haar krijg ik meer zelfvertrouwen. We doen leuke oefeningen en ze is super lief!

Dochter 10 jaar:

Onze dochter ontwikkelde angsten waardoor ze zich vaak niet fijn voelde. Miriam heeft samen met haar en ons als ouders gezocht naar een behandeling/begeleiding die zowel goed werkte alsook goed paste bij ons. Ze ziet mensen goed en past de methode aan naar behoefte. Na 6 consulten voelt ze zich weer heel veel beter en gaat met vertrouwen de dagen tegemoet! Dank je wel Miriam!

Groep sessie jongeren 13 t/m 19 jaar

Miriam gaf tijdens een avond voor jonge mantelzorgers een sessie over grenzen aangeven en herkennen. Op een interactieve manier ging Miriam met de gehele groep aan de slag. Miriam nam ook voor iedere jongere individueel de tijd om met ze in gesprek te gaan en was oprecht ge√Įnteresseerd. De rustige manier van communiceren werd als zeer prettig ervaren door de jongeren.

Jongen 14 jaar:

Miriam heeft onze zoon zeer goed geholpen. De weerbaarheidstraining heeft zeker zijn vruchten afgeworpen. Onze zoon is veel zelfverzekerder geworden. De communicatie tussen Miriam en ons als ouders was ook heel prettig en respectvol. Onze zoon ging met veel plezier elke keer naar Miriam toe. Hij voelde zich erg door haar begrepen en gehoord.

Jongen 10 jaar

Onze zoon is in het verleden enorm gepest en had totaal geen zelfvertrouwen meer. We kwamen via via bij Miriam uit. Miriam is een fijne professionele therapeut. Onze zoon maar ook wij hebben veel aan de sessies gehad.

Miriam haar aanpak is heel persoonlijk en liefdevol. Onze zoon is weer zelfverzekerd en heeft van Miriam geleerd weer te kunnen vertrouwen op zichzelf. Contact met leeftijdsgenoten gaat weer op natuurlijke manier. De EMDR therapie heeft zijn pesttrauma’s verholpen en ook de sociale vaardigheidstools zijn heel fijn en zeer helpend.

Zoon: “Miriam was echt lief en ze snapte me zo goed!”

 

 

Zoon 8 jaar

 Tijdens de intake was er al meteen een klik tussen Miriam en onze zoon! We hebben daarna dan ook snel doorgepakt en afspraken ingepland. Het doel was om te achterhalen waar bepaald gedrag vandaan komt en hoe onze zoon (en wij) daar mee om kunnen gaan. Miriam heeft dit heel goed weten te achterhalen door op een speelse manier oefeningen met hem te doen. Oefeningen die helemaal bij hem passen. Mijn zoon heeft geleerd hoe hij om kan gaan met zijn hoog gevoeligheid en wat dat met hem doet. Wij, als ouders, hebben ook duidelijke informatie en tips gekregen hoe we er mee om kunnen gaan.

In een korte tijd heeft ze veel bereikt en zien we ook een positieve verandering in het gedrag.

¬†Zoon: ‚ÄúHet was erg fijn bij Miriam want ze snapt mij en het is helemaal niet erg dat ik niet stil kan blijven zitten‚ÄĚ

Jongen 14 jaar

Ik vond het heel fijn omdat de sfeer heel goed is bij Miriam, ze luistert heel goed en alles bij elkaar heeft het me heel erg opgelucht. De oefeningen vond ik fijn, grappig en opluchtend. Ik voel me weer goed en er is een hele grote last van mij afgevallen waarvan ik niet door had dat het zo aanwezig was.

Moeder: ik merkte dat onze zoon zich heel veel terugtrok, op school, met vrienden, in sport, thuis. Hij was niet meer open en vermeed emoties en lastige situaties. Het verstoppen is voorbij en hij is weer open, praat aan een stuk door en is super vrolijk en maakt weer grappen voor 10! Mijn vrolijke mannetje is weer terug.

Miriam, onze dank is echt enorm groot!

Dochter 11 jaar

Onze dochter had last van dwang. In eerste instantie in de vorm van dingen aanraken, later moest ze ook dingen zeggen van haarzelf. We hebben dit even aangekeken maar toen ze er zelf ook echt last van kreeg, in de vorm van negatieve gedachten, hebben we besloten om externe hulp in te schakelen. Via kennissen die ook ontzettend tevreden waren over Miriam zijn we bij haar op intake gegaan samen met onze dochter. Dit voelde meteen goed, voor ons als ouders maar ook zeker voor onze dochter die zich meteen thuis voelde en met plezier naar de eerste sessie ging. Miriam heeft onze dochter ook mee laten denken over het behandelplan. Na elke sessie ging onze dochter enthousiast aan de slag met de thuis-opdrachten en al na  2 sessies zagen we vooruitgang, na 6 sessies had ze genoeg handvaten gekregen om met haar probleempje om te gaan en niet lang daarna was het probleem verdwenen.

Wij zijn ontzettend tevreden over Miriam!

Meisje 16 jaar:

Lieve Mir, bedankt voor alle ondersteuning en begeleiding die je mij en ook mijn ouders hebt gegeven. Ik voel me echt beter! De combinatie van EMDR en de andere behandelingen heeft me echt geholpen. Je was er altijd! Bedankt!

 

Meisje 9 jaar:

Miriam is erg geduldig en door haar openhouding en prettige persoonlijkheid was ze heel toegankelijk voor onze dochter en ons. Erg fijn dat ze luisterde naar de wensen van onze dochter wat voor haar wel en niet werkte. Met haar positieve en meedenkende aanpak heeft Miriam ons in een korte tijd ontzettend geholpen!

Dochter 18 jaar:

Onze dochter heeft een zeer traumatische ervaring meegemaakt. Hierdoor liep ze helemaal vast en had enorm veel last van angsten. Miriam heeft doormiddel van de EMDR haar verlost van dat zware angstige gevoel. De angst en paniek is weg. Onze dochter is weer zichzelf! We zijn Miriam dankbaar voor de warme professionele aanpak.

We zijn erg blij dat we bij Miriam zijn uitgekomen en zullen haar altijd dankbaar blijven wat ze voor ons heeft betekend!

Meisje 10 jaar:

Lieve Mir,

Wat zijn we blij met jou! We hadden al meerdere plekken hulp gezocht, maar sinds we bij jou gekomen zijn, zien we onze dochter opbloeien! Zo fijn!

Door jouw warmte, handvatten en de EMDR is ze weer de ”oude” geworden. Ze voelt zich zelfverzekerder, ze is sociaal vaardiger geworden en weet ze dat ze mag zijn wie ze is. We zijn enorm dankbaar voor het waardevolle traject dat we samen met jou doorlopen hebben!

We gunnen elk kind en ouders om door jou geholpen te worden!

In verband met de privacy zijn de namen van cli√ęnten weggelaten.