OVER MIR

Wie is Mir?

“MIR is Miriam. Een bewust en positief persoon, ze geniet van de kleine dingen in het leven. Samen met haar man en kinderen woont ze in Schijndel. Mir is open en toegankelijk. Gewoon een fijn persoon. Mensen voelen zich snel bij haar op hun gemak. Bovendien heeft ze een positieve instelling.  

Door goed te luisteren en te kijken naar zichzelf en haar omgeving, blijft MIR in balans. Ze gelooft dat, ondanks dat je omstandigheden niet in de hand hebt, wel invloed hebt in hoe je ermee omgaat. Ook Miriam heeft al intens verlies en geluk in haar leven gekend. Gelukkig zijn in het nu en kijken wat je nodig hebt omdat te kunnen.

In 2009 gooide Miriam het roer om. Ze stopte met haar werk in het ziekenhuis en ging studeren aan de HAN in Nijmegen. Na deze studie werkte ze 12 jaar als praktijkverpleegkundige in een huisartsenpraktijk, waar ze veel mensen op allerlei gebied begeleidde.”

“Kinderen hebben altijd al een grote aantrekkingskracht op Miriam gehad. De puurheid en eerlijkheid van een kind vindt ze fantastisch en inspirerend! Als er een kind in haar praktijk komt maakt haar hart altijd een sprongetje. De keuze om nogmaals in de boeken te duiken, maar nu voor jeugd en gezinsprofessional was voor haar een hele logische stap. Het maakte de puzzel compleet.

In 2019 startte Miriam haar hbo-studie aan de  Academie Psychodynamica te Scherpenzeel. Hier leerde Miriam specifieke vaardigheden om kinderen positief in beweging te brengen. Daar leerde ze meerdere technieken met elkaar te combineren. Dit zijn psychologische en creatieve methodieken, waardoor Miriam maatwerk kan inzetten. De hbo-opleidingen EMDR-therapie, Gezinstherapie, Speltherapie volgde daarna.

Miriam is een erkende geregistreerde Therapeut vanuit de beroepsorganisatie CAT vergoedbaar en is gescreend door Inspectie Gezondheidszorg Jeugd (IGJ).

Door de kennis van de afgelopen 25 jaar in verschillende werkgebieden een meerdere studies op medische, psychosomatische en psychosociaal gebied maakt van Miriam een gespecialiseerde professional.” 

“JIJ staat centraal als je bij me komt. Samen zoeken we naar de kern van jouw hulpvraag en werken zo naar JOUW doel! “

by MIR

Mijn uitgangspunt is dan ook:

” Wat kan juist wel! “

“ De kracht van 1-op-1-gesprekken vind ik inspirerend en heel efficiënt. ”

“ Verander de manier waarop je naar dingen kijkt en dingen waar je naar kijkt veranderen. ”

Quotes van Mir