OUDERS

Ondanks al je liefde, aandacht en inzet, valt opvoeden niet altijd mee.

Je krijgt te maken met lastig of zorgelijk gedrag van je kind. Wat je ook doet, je kind blijft het tegenovergestelde doen van dat wat jij wilt. Soms helpt het om jouw zorgen te delen. Het kan je een andere kijk geven op de situatie. MIR staat ook klaar voor jou als ouder. Dan is ouder begeleiding een goede keuze. Of wil je gewoon even sparren en je verhaal doen? Soms gewoon je hart luchten kan heel helpend zijn.

Zonder oordeel luistert MIR naar jouw verhaal. Ze kan je tips geven over hoe je een lastige situatie ook anders kunt benaderen.

Gesprek aanvragen

Wat kan je nog meer in de weg staan?

Soms kunnen ervaringen uit je eigen jeugd een belemmering zijn voor het opvoeden van je eigen kinderen! Ook in deze situatie kan Miriam met je meekijken. Familie gewoontes gaan van generatie op generatie. Het kan erg interessant en verheldert zijn om deze eens te onderzoeken.

Ouder begeleiding is een snelle en leerzame manier om te leren hoe je (weer) naast je kind kunt staan, vanuit je eigen grenzen en mogelijkheden. Ouder begeleiding is een investering in jezelf en het contact met je kind. Het brengt weer balans en rust in je gezin.

by MIR 

” Jij in je kracht, je kind in zijn kracht! “

Quote van Mir

Vraag een gratis gesprek aan

Gesprek aanvragen

In welke situaties of gedrag kan oudercoaching helpen?

  • Als het gedrag van jouw kind je raakt, waardoor emoties hoog oplopen
  • Als je je belemmerd voelt in de relatie met je kind, maar je niet begrijpt waarom
  • Als je je overvraagd voelt of overbezorgd bent
  • Als je moeite hebt met grenzen stellen
  • Als je niet echt kunt genieten van het ouderschap